Un autoturism și un microbuz de persoane, implicate într-o coliziune aproape de Mediaș. A fost activat Planul roșu de intervenție FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă persoane au fost rănite în urma accidentului la care intervin echipele  Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Accidentul a avut loc aproape de Mediaș FOTO: ISU Sibiu
Accidentul a avut loc aproape de Mediaș FOTO: ISU Sibiu

UPDATE:  În urma evaluării medicale la fața locului, toate cele 7 persoane implicate în evenimentul rutier au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat

Un autoturism și un microbuz de persoane au fost implicate marți seară într-un accident rutier grav, petrecut pe DN 14 la ieșirea din municipiul Mediaș spre Brateiu.

Potrivit salvatorilor, șapte persoane au fost implicate în accident iar autoritățile au activat Planul roșu de intervenție, potrivit stirileprotv.ro.

Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenței medicale de urgență, la nivelul județului Sibiu a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, potrivit ISU Sibiu.

Din acest motiv, au fost mobilizate resurse semnificative pentru gestionarea situației de urgență.

La fața locului, echipajele de intervenție au mobilizat două unități ale SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport pentru personal și victime multiple, o autospecială de stingere și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite