Preşedintele României, Klaus Iohannis, la slujbă, la Sibiu: „Vă doresc tuturor Crăciun fericit, linişte şi pace în familie ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus IohanniS alături de soţie - Carmen Iohannis în Piaţa Mare din Sibiu Foto captură video
Preşedintele Klaus IohanniS alături de soţie - Carmen Iohannis în Piaţa Mare din Sibiu Foto captură video

Prima zi de Crăciun l-a găsit pe preşedintele Klaus Iohannis alături de soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Crăciun a Bisericii Romano - Catolice, din Sibiu, ocazie cu care a transmis românilor un mesaj.

Sâmbătă, 25 decembrie, şeful statului a mers cu soţia la slujba de Crăciun a Bisericii Romano - Catolice „Sfânta Treime” din Sibiu. 

Este biserica unde cuplul prezidenţial este prezent de fiecare dată când preşedintele României, Klaus Iohannis, se întoarce acasă. Ultima dată cuplul prezidenţial a fost prezent aici la slujba de Crăciun în 2019.

La ieşirea din sfântul lăcaş, şeful statului le-a transmis un mesaj celor prezenţi în centrul oraşului şi, implicit, tuturor românilor. 

„Vă doresc tuturor Crăciun fericit, linişte şi pace în familie! Naşterea Domnului să vă aducă şi linişte în suflet şi să trecem cu bine peste această perioadă grea! Vă doresc Sărbători fericite!”, a spus preşedintele Klaus Iohannis de Crăciun. 

A refuzat să spună, însă, unde îşi va petrecere sărbătorile de Crăciun. Înainte de a intra în biserică, cuplul prezidenţial şi-a pus masca de protecţie. 

Vă mai recomandăm şi:

Cât costă Revelionul în Las Vegas în comparaţie cu Sinaia sau Poiana Braşov. „Eram convins că nu văd bine”

Tânăr străin, abordat de un cuplu în Piaţa Mare din Sibiu şi tâlhărit la un pahar de vin

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite