O fetiță de șase luni, o copilă de 11 ani şi o tânără de 18 ani, rănite într-un accident în Sibiu

0
Publicat:

O fetiţă în vârstă de şase luni, o copilă de 11 ani şi o tânără de 18 ani au ajuns la spital, după un accident produs sâmbătă pe Şoseaua Alba Iulia, din municipiul Sibiu, potrivit Agerpres.

Ambulanță. FOTO Mircea Moira Shutterstock
Ambulanță. FOTO Mircea Moira Shutterstock

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Cristian, în apropiere de intersecţia cu Aleea Iasomiei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Cristian, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în faţa sa de către un sibian în vârstă de 68 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasagere din autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 48 de ani, o fetiţă în vârstă de 6 luni, o minoră în vârstă de 11 ani şi o tânără în vârstă de 18 ani", precizează IPJ Sibiu.

Toate cele trei victime au fost transportate la spital conştiente

„Echipajul SAJ, a asistat şi transportat la CPU Luther doi minori, în vârstă de 6 luni, cu TCC acut închis şi 11 ani, cu traumatism toracic. O tânără de 18 ani este transportată la UPU Sibiu de către o ambulanţă ISU", precizează Ambulanţa Sibiu.

Accident cu final tragic, în Argeș

Amintim că, tot sâmbătă, o fetiță de 10 luni a murit și alte trei persoane, printre care un băiat de 13 ani, au fost rănite în urma unui accident produs în Argeș

Amintim că un alt accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineața, pe DN1, în zona Hula Bradului din Sibiu. Două persoane au ajuns la spital, din cauza unui șofer care a intrat în depășire.  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite