Carambol pe Valea Oltului, cu trafic blocat între Sibiu și Vâlcea. Două TIR-uri și un microbuz, implicate într-o ciocnire

0
Publicat:

Un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule a dus la blocarea traficului rutier pe Valea Oltului, între Sibiu și Vâlcea, marți, 23 aprilie 2024. O persoană a fost transportată la spital.

Carambol pe Valea Oltului în Lazaret Sibiu soldat cu o victimă și paralizarea traficului pe DN7 Cola
Carambol pe Valea Oltului în Lazaret Sibiu soldat cu o victimă și paralizarea traficului - DN7 Colaj

Din informațiile furnizate de către reprezentanții Poliției Județene Sibiu reiese că în carambol au fost implicate două TIR-uri și o autoutilitară. Evenimentul rutier a avut loc pe fondul nerespectării distanței corespunzătoare în mers, dar ancheta va stabili dacă au existat și alte cauze, precum viteza sau carosabilul umed.

„Polițiștii rutieri sibieni intervin la un accident rutier produs la km 241+100 m al DN7 / E81, în zona Lazaret. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un ansamblu TIR spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Satu Mare, a intrat în coliziune cu un microbuz de transport marfă condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Șelimbăr, îl proiectează pe sensul opus, apoi lovește semiremorca unui alt ansamblu TIR condus în fața microbuzului de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Giurgiu”, a explicat dinamica evenimentelor de pe Valea Oltului purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Elena Welter.

Sursa citată a mai menționat că în urma impactului dintre cele trei autovehicule implicate a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din microbuz, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Orlat (Sibiu), care a fost transportat la spital conștient.

Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În prezent, traficul se desfășoară alternativ”, a mai menționat reprezentanta Poliției.

La mai bine de o jumătate de oră după mediatizarea evenimentului, traficul pe Valea Oltului a fost reluat în ambele direcții. 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite