ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Sibiu: ACL reclamă distribuirea de materiale electorale şi buletine de vot „specimen” cu Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Reprezentanţii ACL Sibiu au sesizat, duminică, Biroul Electoral Judeţean (BEJ) că în mai multe localităţi din judeţ consilieri locali ai PSD şi PC au distribuit materiale electorale şi buletine de vot "specimen" cu numele lui Victor Ponta, în acest caz fiind anunţată şi Poliţia.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 

Reprezentanţii ACL Sibiu au depus, duminică, 2 noiembrie 2014, la BEJ o sesizare privind "bănuiala legitimă de fraudare a votului" prin săvârşirea mai multor fapte de către persoane pe care le-au identificat ca fiind consilieri locali ai PSD şi PC, transmite Mediafax. Sesizare, reprezentanţii ACL vorbesc despre "staţionarea, în perimetrul de 500 de metri al secţiilor de votare din Cornăţel, Roşia, Caşolţ şi Daia, a unor persoane care se prezint ca având calitatea de pompier, desemnat de primar, fără a avea o împuternicire, ordin sau mandat în acest sens".

De asemenea, reprezentanţii ACL Sibiu sesizează BEJ cu privire la faptul că mai mulţi "consilieri locali PSD şi PC se află în perimetrul secţiei de votare îndemnând cetăţenii să voteze cu Victor Ponta", dar şi că aceleaşi persoane "încalcă flagrant legea electorală prin faptul că distribuie materiale electorale şi buletine de vot specimen cu candidatul Victor Ponta". Reprezentanţii ACL Sibiu au precizat, pentru sursa citată, că au depus aceeaşi sesizare şi la Poliţie, solicitând verificări în acest caz.

Citeşte şi:

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Acuzaţii de mituire a studenţilor clujeni - 50 de lei votul pentru Ponta

Alegeri prezidenţiale 2014. ”Să vă trăznească pe toţi! Că numa să cerşiţi voturi ştiţi”, mesajul pentru politicieni scris de un clujean pe buletinul de vot


Spirit civic de interlop clujean. De ce îi invită Nelson Mondialu pe români să voteze

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Boc: „Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă”

Alegeri prezidenţiale 2014. Ioan Rus a votat pentru "a îndeplini o speranţă a sa". "Am votat să înceteze ura şi războiul românilor împotriva românilor"

VIDEO Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Cluj. Ies sau nu clujenii la vot?


Alegeri prezidenţiale 2014. Preşedintele PNL Cluj: “Am votat pentru o Românie a lucrului bine făcut”

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite