Un bărbat s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din municipiul Satu Mare și-a pus ștreangul de gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa.

isu 112 ambulanta foto isu tulcea

Bărbatul a fost găsit fără viață de echipele de salvare venite la locuința din cartierul Micro 15. Pompierii și polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament.

„Polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, într-un apartament situat pe strada Arinului din municipiul Satu Mare, s-ar afla o persoană decedată. Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un bărbat de 55 de ani, care ar fi recurs la un gest suicidal, prin spânzurare”, a transmis IPJ Satu Mare.

La locul incidentului au venit o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu opt cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Corpul bărbatului a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, pentru efectuarea necropsiei. Potrivit IPJ Satu Mare, „în cauză, nu există suspiciuni“.

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri