Nou-născut găsit mort pe un câmp din Satu Mare. Mama, o fată de 16 ani, a fost dusă la spital

0
Publicat:

Un nou-născut a fost găsit mort, duminică, pe un câmp din județul Satu Sare. Polițiștii au identificat-o pe mama bebelușului, o fată de 16 ani. Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

 Trupul bebelușului a fost găsit pe câmp. FOTO PresaSM.
Trupul bebelușului a fost găsit pe câmp. FOTO PresaSM.

Un apelul la Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 a anunțat că un bebeluș fără semne vitale se află pe un câmp, potrivit PresaSM. Mai multe echipaje medicale s-au deplasat la fața locului, dar n-au mai putut face nimic pentru copil.

„În jurul orei 14, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că un nou-născut ar fi fost găsit decedat, pe un teren situat în afara localității Turț. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă”, a explicat IPJ Satu Mare.

La scurt timp, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o minoră în vârstă de 16 ani, care a fost transportată la o spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, a precizat IPJ Satu Mare.

Potrivit datelor PresaSM, adolescenta ar fi născut în această dimineață, în jurul orei 8, și ar fi dus copilul pe câmp, unde l-ar fi abandonat în condiții precare, ceea ce i-ar fi provocat decesul, ceasta fiind și una dintre ipotezele anchetatorilor. 

Corpul neînsuflețit al nou-născutului a fost dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În funcție de concluziile medicilor se va face și încadrarea faptei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite