VIDEO Imaginaţie fără margini a contrabandiştilor: ţigări ascunse în butelia de gaz a maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră trebuie să dea dovadă de tot mai multă imaginaţie datorită faptului că şi contrabandiştii sunt tot mai inventivi atunci când vine vorba de ascuns marfa de contrabandă

Ingeniozitatea contrabandiştilor este mereu surprinzătoare şi, nu de puţine ori, îi surprinde chiar şi pe poliţiştii de frontieră. Nu de fiecare dată, însă. De aceea au fost cazuri când la controlul la frontieră poliţiştii au găsit ţigări ascunse în zahăr, ghovece, oala cu sarmale sau alte asemenea ascunzişuri. Este şi cazul unei descoperiri recente la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş, unde un contrabandist şi-a ascuns ţigările în rezervorul de GPL al autoturismului. 

Politiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au depistat un cetăţean român, care intenţiona să introducă în ţară 140  pachete ţigări de provenienţă sârbească, ascunse în butelia de gaz a autovehiculului. Acesta s-a prezentat la controlul de frontieră pe sensul de intrare în ţară, conducând autoturismul marca “Dacia”. La controlul fizic efectuat asupra mijlocului de transport s-a descoperit în butelia de gaz un locaş special amenajat în care se aflau ascunse 140 pachete de ţigări cu timbu sârbesc. Întreaga cantitate de ţigări marca “Pall Mall”, în valoare de 1680 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pe numele cetăţeanului român pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite