Şmecherul care a adus haşiş din Spania pentru petrecerea de 20 de ani ar putea fi pus în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario Micu vine mâine în faţa magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin pentru primul termen de fond al procesului în care este acuzat de consum ilicit de droguri. Tânărul recunoaşte cu seninătate a adus ca desert pentru petrecere puţină “ciocolată”.

Tânărul, care locuieşte de mai mulţi ani în Spania, a revenit în ţară cu intenţia de a-şi serba ziua de naştere acasă, la Caransebeş, cu prietenii din copilărie. Pentru ca distracţia să fie asigurată, a adus şi 400 de grame de „ciocolată. Cheful nu s-a mai ţinut însă, Mario fiind reţinut imediat ce a coborât din autocarul de Spania şi condus în arest.
„Haşişul era pentru consumul propriu. El a recunoscut săvârşirea faptei, Poliţia şi Parchetul nu au putut să dovedească faptul că ar fi fost destinate vânzării. Am cerut să fie pus în libertate sub control judiciar, dar solicitarea ne-a fost respinsă”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul angajat de Mario Micu. Inculpatul va beneficia de reducerea cu o treime a pedepsei datorită atitudinii sale sincere în faţa instanţei şi, mâine, e foarte posibil să fie pus în libertate, până la pronunţarea unei sentinţe definitive şi irevocabile.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite