FOTO Pieton accidentat pe trecere la Reşiţa UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 69 de ani a fost accidentată astăzi pe trecerea de pietoni după ce un şofer de 26 de ani nu a păstrat distanţa regulamentară, lovind autoturismul din faţa sa

UPDATE:

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe bulevardul Republicii din municipiul Reşiţa în după-amiaza zilei de 16 aprilie a.c.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat, din primele verificări, că în timp ce B.P., în vârstă de 26 ani, conducea un autoturism din direcţia Victoria spre Renk, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism oprit pentru a acorda prioritate pietonilor la o trecere. Din cauza impactului autovehiculul lovit a acroşat o femeie în vârstă de 69 ani, care se afla pe trecerea de pietoni. Victima fiind rănită uşor a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internată. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă“ transmite ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor din Caraş-Severin.

Accidentul s-a produs in zona Moto-velo din cartierul Lunca Bârzavei. Un şofer de 26 de ani ce conducea un autoturism Seat Albea nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit din spate un autoturism oprit la o trecere de pietoni, împingându-l într-o femeie de 69 de ani, ce era angajată în traversarea străzii. Femeia a fost transportata imediat la spital cu ambulanţa. „Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero. Acum şoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă“ ne-a transmis ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor din Caraş-Severin.

Citeşte şi:

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite