Caraş-Severin: Un copil de doi ani dispărut din faţa casei, căutat de peste o sută de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vărstă de doi ani din comuna Ocna de Fier, judeţul Caraş-Severin, a dispărut, sâmbătă după-amiază, din faţa casei unde se juca alături de fratele său, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, potrivit Mediafax.

Sâmbătă seara peste o sută de persoane au încercat să-l găsească pe copil prin imprejurimi, însă fără succes până la ora transmiterii ştirii. Conform comunicatului de presă al Poliţiei, copilul în vârstă de doi ani, pe nume Emanuel Beniamin Bobic, a dispărut sâmbătă în jurul orei 16.00 din faţa casei sale din comuna Ocna de Fier.

Imediat după ce a constata că fiul său dispăruse, tatăl copilului a sunat la numărul de urgenţă 112, autorităţile dispunând imediat căutarea copilului.

Potrivit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, peste 100 de persoane participă la căutările copilului, între care poliţisti, jandarmi, localnici, pădurari, vânători, pompieri, poliţişti de frontieră.

De asemenea, autorităţile au anunţat că pentru căutarea copilului sunt folosite camere cu termoviziune, precum şi doi câini de urmă.

Conform semnalmentelor anunţate de poliţişti, copilul are părul blond, este tuns scurt, are ochi albaştri, o înălţime de circa 90 de centimetri şi o greutate de circa 20 de kilograme.

În momentul dispariţiei, băiatul era îmbrăcat cu o bluză albă, caciulă cu şnur, pantaloni negri şi ghete portocalii. 


Citeşte şi:

Peste 70 de minori daţi dispăruţi au fost găsiţi în ultima săptămână

Peste 70 de minori daţi dispăruţi au fost găsiţi în ultima săptămână, aceştia fiind încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

O minoră a fost găsită de poliţişti la câteva ore după ce a dispărut de la şcoală

Ieri, în jurul prânzului,  o minoră în vârstă de 14 ani a plecat la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu. Dispariţia ei a fost sesizată patru ore şi jumătate mai târziu.

Un an de la dispariţia unei adolescente din Vaslui. Fata trăia o idilă amoroasă cu un medic

O mamă din judeţul Vaslui trăieşte o dramă de aproape un an, după ce fiica sa minoră a dispărut de acasă în urma unei aventuri amoroase cu un reputat medic bârlădean.

ReşiţaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite