200 de poliţişti au ieşit la vânat de evazionişti în Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 200 de poliţişti au ieşit în controale FOTO ARHIVĂ
Peste 200 de poliţişti au ieşit în controale FOTO ARHIVĂ

Poliţiştii au continuat acţiunile în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în perioadă premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox şi Catolic

Începând cu data de 11 aprilie poliţiştii au continuat acţiunile pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe raza judeţului Caraş-Severin în urma cărora au fost constatate 14 infracţiuni şi aplicate peste 760 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 130.000 de lei.

Dispozitivul curent a fost suplimentat zilnic cu aproximativ 200 de poliţişti de investigarea fraudelor, de la ordine publică, rutieră şi transporturi, care au verificat peste 80 de agenţi economici şi au fost controlate 978 de mijloace de transport. De asemenea au fost constatate 14 infracţiuni, din care două de evaziune fiscală, în cadrul dosarelor întocmite fiind cercetate şase persoane. Din numărul total al contravenţiilor aplicate, 44 au fost pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 43 ca urmare a încălcării Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În urma filtrelor organizate de poliţiştii rutieri au fost aplicate peste 670 de sancţiuni contravenţionale întrucât au fost încălcate normele O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind reţinute 13 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare. Poliţiştii rutieri, din totalul sancţiunilor, au aplicat 383 sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite şi a sancţiunilor contravenţionale aplicate, au fost confiscate bunuri în valoare totală de peste 7000 lei, dintre care alcool şi produse din alcool în valoare de 750 lei şi alte produse în valoare de 6500 lei.

Poliţiştii vor continua acţiunile pe raza întregului judeţ şi în perioada următoare, atât în mediul urban, cât şi în cel rural“ spune ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătoarea de cuvânt a poliţiştilor cărăşeni.

Citeşte şi:

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite