UPDATE Valea Oltului, blocată de două ori din cauza unui TIR rămas în pană şi apoi a unei conducte de apă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR în pană pe Valea Oltului - DN7 - E 81 Vâlcea Foto captură video
TIR în pană pe Valea Oltului - DN7 - E 81 Vâlcea Foto captură video

Drumul naţional / european 7/81 a fost blocat joi după-amiaza, 24 iunie, din cauza unui TIR rămas în pană, fiind astfel întreruptă total circulaţia între Sibiu şi Vâlcea. În cursul serii s-a blocat din nou.

Update, ora 22:30 Nervii şoferilor care au tranzitat joi, 24 iunie, judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, au fost testaţi la maximum. Întâi din cauza unui accident produs în Bujoreni, apoi din cauza unui TIR rămas în pană, iar seara, din cauza unei conducte de apă. 

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat în jurul orei 21:00 că: „Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 180 + 200 de metri, în apropierea localităţii Bujoreni, judeţul Vâlcea, s-a spart o conductă de apă ce traversează drumul, astfel că s-au format două gropi pline cu apă în carosabil. Traficul rutier este blocat pe sensul către Sibiu şi se circulă alternativ, prin dirijare cu piloţi de trafic”.

Locul unde s-a spart conducta este la doar 200 de metri de cel în care în cursul zilei o dubă a intrat în coliziune cu un TIR.

Prin urmare, traficul este în continuare restricţionat, iar şoferii sunt rugaţi să circule prudent: „Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”.

Traficul rutier este blocat pe sensul către Sibiu şi se circulă alternativ, prin dirijare cu piloţi de trafic.

-  ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Nebunia a început după-amiaza. Unii, după ce au scăpat de accidentul de la Bujoreni, unde un TIR s-a ciocnit cu o dubă, în care se aflau şi trei copii, s-au trezit blocaţi la intrarea dinspre staţiunea Călimăneşti - Căciulata, în Defileul Oltului.

VIDEO

Un TIR a făcut pană la kilometrul 199, iar pe ambele sensuri de mersi s-au făcut cozi kilometrice de maşini.  

DN 7 / E 81 este una dintre cele mai tranzitate artere rutiere din România. Acesta străbate şi judeţul Vâlcea pe o porţiune de aproximativ 90 de kilometri: Valea Oltului şi Dealul Negru. Accidentele şi incidentele rutiere sunt practic la ordinea zilei, iar blocajele o realitate cotidiană. Nu de puţine ori, şoferii au străbătut porţiunea dintre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu în patru ore în loc de o oră şi jumătate cât ar trebui să se facă în mod normal. 

O dată cu construirea autostrăzii peste munţi, menită să lege Sibiul de Piteşti, se speră ca astfel de situaţii să fie cât mai rare

.Vă mai recomandăm şi:

O dubă s-a ciocnit cu un TIR pe Valea Oltului. Trei minori, de 3, 5 şi respectiv 11 ani, duşi la spital

Proporţiile dezastrului de la Roşiile - Vâlcea, unde un deal se prăbuşeşte, surprinse cu drona FOTO VIDEO

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite