UPDATE Traficul pe DN 7 / E 81, blocat total, în urma unui accident rutier în Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident produs în localitatea Milcoiu - Vâlcea a paralizat complet luni, 27 iulie, traficul între Argeş şi Sibiu, pe DN 7 / E 81.

Update, ora 11.53 Poliţia Vâlcea a anunţat că traficul pe DN 7 / E 81 în zona Milcoiu - Vâlcea a fost reluat, după aproximativ trei sferturi de oră de la producerea unui accident. „Se circulă normal”, a precizat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Update, ora 11.45 Din primele cercetări, reiese că şoferul din autoturismul de culoare neagră a pătruns pe contrasens, „având alte preocupări in timpul conducerii, de natură ai distrage atentia”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea fără să ofere şi alte amănunte. 

Pe contrasens s-a ciocnit frontal cu maşina de culoare roşie, care apare şi în foto, în partea stângă. 

Update, ora 11:36 Poliţia Vâlcea a transmis că traficul este în continuare blocat total pentru efectuarea cercetărilor menite să stabilească cauza şi împrejurările în care s-a produs accidentul de pe Dealul Negru, din judeţul Vâlcea.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Potrivit primelor informaţii furnizate de către autorităţile vâlcene, în urma coliziunii dintre două autoturisme, trei persoane implicate în accident au avut de suferit, dintre care una „posibil încarcerată”. 

„Trafic blocat pe ambele sensuri”, motiv pentru care au fost trimise la intervenţie un echipaj SMURD şi un altul de descarcerare, şase subofiţeri si două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea.

Imagini de la accidentul produs pe DN 7 / E 81, la Milcoiu - Vâlcea, pe Dealul Negru:

Trafic blocat pe DN 7 / E 81 în Vâlcea în urma unui accident produs la Milcoiu pe Dealul Negru Foto Adevărul
Imagine indisponibilă

Este al doilea accident rutier produs luni dimineaţa, 27 iulie, pe drumurile din judeţul Vâlcea.  În localitatea Mihăeşti, în urma unei alte coliziuni între două autoturisme au fost implicate şapte persoane. O singură persoană a fost rănită.

Accidentul din Mihăeşti s-a produs într-o intersecţie, din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate la schimbarea direcţiei de deplasare. La volanul maşinii se afla un tânăr de 29 de ani din Budeşti.  

Cealaltă maşină, înmatriculată în Alba, era condusă de un şofer din Râmnicu Vâlcea, în vârstă de 56 de ani. Un pasager din autoturismul condus de acesta, un bărbat de 60 de ani din Băbeni, a suferit multiple leziuni, pentru care a fost transportat la spital. 

Vom reveni cu amănunte despre accidentul din Milcoiu, de pe DN 7 / E 81. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite