UPDATE TIR-uri cuprinse de flăcări la ieşire din Râmnicu Vâlcea: pericol imens de explozie FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-uri cuprinse de flăcări la ieşire din Râmnicu Vâlcea - pericol imens de extindere şi explozie Foto Adevărul
TIR-uri cuprinse de flăcări la ieşire din Râmnicu Vâlcea - pericol imens de extindere şi explozie Foto Adevărul

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă după-amiaza, 12 iunie, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea spre Argeş. Flăcările au pus stăpânire pe o dubă şi două TIR-uri, cu riscul uriaş de a se extinde şi la alte vehicule.

Update, ora 18:00 incendiul a fost stins de pompierii militari vâlceni înainte de a se produce vreo tragedie, date fiind cisternele cu combustibil aflate în imediata vecinătate a TIR-urilor care au luat foc. 

GALERIE FOTO CU TIR-URILE CUPRINSE DE FLĂCĂRI LA IEŞIRE DIN RÂMNICU VÂLCEA

„Au ars o autoutilitară şi două capete tractor şi au fost afectate patru remorci ale altor camioane aflate parcate în imediata apropiere. Prin intervenţia promptă a pompierilor militari, incendiul a fost stins înainte că flăcările sa se propage şi la alte camioane parcate în apropiere”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

„Pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea intervin la un incendiu într-o parcare din Râmnicu Vâlcea, la graniţa cu localitatea Budeşti, în parcarea unei societăţi de transport mărfuri”, au declarat reprezentanţii ISU Vâlcea.  

Este vorba despre societatea ComDivers.

VIDEO

Potrivit aceleiaşi surse: „Ard o dubă şi două capete de tractor. Există pericol de extindere la alte autotrenuri parcate. Intervine Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea cu trei echipaje de stingere cu apă şi spumă ASAS şi o ambulanţă a SAJ Vâlcea. Se deplasează şi un ofiţer (cdt.det ), dar şi CBRN”. 

Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice, dar şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie şi a celui afectat.

Chiar dacă autorităţile nu au menţionat nimic despre pericolul uriaş de explozie având în vedere şi cisternele cu combustibil aflate în imediata apropiere a vehiculelor cuprinse de flăcări, este vizibil şi în imaginile ataşate.   

Vom reveni cu amănunte. 

Vă mai recomandăm şi: 

Comuna unde a copilărit premierul Florin Cîţu, afectată grav de inundaţii. Oamenii, izolaţi din cauza apelor VIDEO

Viitură peste drumul dintre Râmnicu Vâlcea şi Curtea de Argeş. Gospodării inundate şi o maşină luată de ape: „Doamne, munca mea de-o viaţă” VIDEO

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite