Tânără bătută crunt şi târâtă de păr în plină stradă de fostul prieten. Agresorul a incendiat şi maşina mamei fetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânără de 18 ani, din Drăgăşani, bătută crunt de fostul iubit; Foto: captură video TV VL 1
Tânără de 18 ani, din Drăgăşani, bătută crunt de fostul iubit; Foto: captură video TV VL 1

În municipiul Drăgăşani - Vâlcea un tânăr a fost reţinut marţi, 6 august, după mai multe fapte comise cu violenţă, pentru a fi prezentat astăzi instanţei de judecată. Totul a pornit sâmbătă când şi-a bătut fosta iubită, a târât-o de păr prin oraş, apoi s-a încăierat cu tatăl şi bunicul acesteia, pentru ca, după câteva ore, să incendieze maşina părinţilor fetei.

GALERIE FOTO

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, sub cordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, fac cercetări într-un scandal care finalizat cu lipsire de libertate, violenţă şi incendiere.

Povestea a început sâmbătă seara, 4 august, într-un bar din Drăgăşani. Un tânăr de 26 de ani a intrat în local, a început să pălmuiască o clientă, pe care apoi a scos-o afară, târând-o de păr pe stradă. Tânăra de 18 ani a fost trasă pe o alee lăturalnică, unde a fost în continuare bătută de agresor. 

Între timp, tatăl şi bunicul acesteia, alarmaţi de un martor ocular, i-au sărit în ajutor. Conflictul a escaladat şi s-a ajuns la bătăi cu pumnii şi picioarele, până a apărut în zonă poliţia şi ambulanţa. 

Târâtă de păr 50 de metri, prin centrul oraşului

„În seara zilei de 04 august, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un scandal ce are loc pe raza municipiului Drăgăşani. Ajunşi la faţa locului, au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în faţa unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr şi târâtă pe o distanţă de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgăşani, cu care avusese o relaţie de concubinaj”, a explicat purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea, despre cum a început cearta.

Tatăl şi bunicul fetei i-au sărit în ajutor

Nu este foarte clar de ce nu a intervenit nimeni, în afara poliţiştilor şi a familiei, în aplanarea scandalului. „Văzând cele întâmplate tatăl şi bunicul acesteia au intervenit iscându-se un scandal între aceştia. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aplanat imediat conflictul şi au identificat toate persoanele implicate”, a mai declarat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Trei victime la spital

Trei dintre persoanele implicate în bătaie au ajuns în spital: fata, fostul iubit al acesteia şi bunicul tinerei. „În urma conflictului a rezultat rănirea tânărului de 26 de ani, a fetei şi bunicului acesteia, toţi fiind transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au mai precizat aceleaşi surse.

Maşina părinţilor fostei iubite, incendiată de agresor peste noapte

Noaptea, încă nervos de cele întâmplate, tânărul a fugit din spital, s-a dus şi a cumpărat o canistră de benzină cu care a dat foc maşinii părinţilor fetei, parcată chiar în faţa curţii acestora. Poliţia însă are o altă versiune: „După ce a fost externat, în dimineaţa zilei de 5 august, tânărul de 26 de ani, ar fi incendiat autoturismul tatălui fostei concubine”. Este vorba despre un Opel Zafira, în valoare de 1600 de euro, care s-a transformat în fier vechi.

Pe surse am aflat că cei doi tineri au avut în urmă cu doi ani o relaţie pe care părinţii fetei nu au agreat-o, motiv pentru care până la urmă s-au despărţit. Potrivit rudelor, băiatul nu a putut să treacă peste faptul că a fost părăsit şi a decis să se răzbune pe fosta iubită şi pe familia acesteia.

Dosar penal pentru lipsire de libertate, lovire şi distrugere

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, pe numele agresorului a fost întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Tânăra este în continuare internată în spital.

Marţi, în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului. Astăzi, 7 august, va fi prezentat instanţei de judecată pentru „a fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”.  

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite