FOTO Două copile lovite de o maşină pe  o trecere de pietoni din staţiunea Călimăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni seara, în staţiunea Călimăneşti din judeţul Vâlcea, două copile au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni.

GALERIE FOTO

Chiar pe DN 7 / E 81, în staţiunea Călimăneşti - Căciulata, din judeţul Vâlcea, a avut loc luni seara un eveniment rutier, în urma căruia o copilă de 10 ani şi o alta de 15 ani au suferit diverse leziuni.

Fetele s-au angajat în traversarea Căii lui Traian - bulevardul care străbate staţiunea de la nord la sud şi, prin urmare, extrem de circulat, pe o trecere de pietoni, când un şofer de 60 de ani din judeţul Dolj nu le-a acordat prioritate de trecere. După ce a acroşat copilele, maşina condusă de doljean a ricoşat într-o altă maşină. 

„La prima vedere, fetele par rănite uşor. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

Acesta este al doilea accident de circulaţie produs, în ultimele zile pe o trecere de pietoni pe drumurile din Vâlcea. Sâmbătă dimineaţa pe un bulevard din cel mai mare cartier al municipiului Râmnicu Vâlcea, un alt şofer a lovit un cuplu, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, în urma leziunilor suferite. Doar că în acest din urmă caz, a reieşit că şoferul se urcase băut la volan.

Revenind la accidentul din Călimăneşti, trebuie spus că s-a produs în apropierea sediului Primăriei Călimăneşti şi destul de aproape, la câteva sute de metri distanţă, de sediul Poliţiei. 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite