Pensiune în flăcări în Călimănești. Angajatul găsit de pompieri în mansarda care a luat foc a murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pensiune din centrul stațiunii Călimănești-Vâlcea a luat foc duminică dimineață, la ora 6,00. Clienții pensiunii au reușit să se autoevacueze la timp, dar doi angajați și proprietarul pensiunii au fost răniți. Unul dintre angajați a fost găsit în stare de inconștiență și nu a mai putut fi salvat

image

UPDATE: Angajatul pensiunii care se afla chiar în mansarda pensiunii cuprinsă de flăcări a fost căutat de pompieri aproape trei ore. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență, cu multiple arsuri.

„Din păcate, victima, de sex bărbătesc, găsită de pompierii militari în mansardă, a fost declarată decedată”, au declarat reprezentanții ISU Vâlcea.

Știrea inițială

Apelul la 112 a fost dat la ora 6,01. Mai multe echipaje de salvare au ajuns imediat la fața locului.

"Incendiu la o pensiune din Călimănești. Nouă persoane s-au autoevacuat, Una dintre persoane a fost transportată la spital, iar alta este căutată de pompieri. Incendiul se manifestă la mansarda clădirii cu două etaje. Pompierii militari de la ISU Vâlcea intervin cu cinci autospeciale cu apă și spumă", au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

Imediat, au fost direcționate la fața locului și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. 

Bărbatul care a fost rănit în urma incendiului a fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la Spitalul din Râmnicu Vâlcea.

Pompierii au căutat aproape trei ore

Un alt angajat al pensiunii care venise să ajute la stingerea incendiului a fost și el transportat la spital cu arsuri la mâini.

Reprezentanții ISU Vâlcea au precizat că nu există pericol de extindere a incendiului.

În momentul în care mansarda a început să ardă, în pensiune se aflau două familii: patru adulți și patru copii. Din fericire, toți au reușit să părăsească la timp clădirea. 

După aproape trei ore de căutări, pompierii au reușit să-l găsească pe angajatul dispărut, care  s-ar fi aflat chiar în mansarda pensiunii, acolo unde a izbucnit incendiul.

Bărbatul era inconștient și avea arsuri, dar și tăieturi la mâini.

Conform autorităților vâlcene, pensiunea care a luat foc avea toate autorizațiile de la ISU.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite