Nou-născut abandonat în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea, într-un scaun de transport auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebeluş abandonat Foto romani-buni info
Bebeluş abandonat Foto romani-buni info

Descoperirea a fost făcută joi noaptea, 11 februarie, în jurul orei 23:00, în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea.

O tânără care locuia în blocul respectiv, situat în cartierul Ostroveni, într-o zonă mărginaşă a oraşului, de lângă râul Olt, a găsit nou-născutul într-un scaun pentru transport auto. 

Ea a fost cea care a alertat imediat autorităţile. Micuţa a fost dusă imediat la spital, de unde, cel mai probabil, va fi luată sub protecţia statului, în cazul în care nu sunt găsiţi părinţii sau rudele şi nu se ia o altă decizie.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Aceştia au solicitat intervenţia unui echipaj de la ambulanţă, nou-născutul fiind transportat la o unitate spitalicească. În urma evaluării medicale, s-a stabilit că este un nou-născut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. 

Aceeaşi sursă a mai menţionat şi că în aceast caz s-a deschis un dosar de cercetare penală, în cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea, pentru „rele tratamente aplicate minorului”. 

Ancheta ce se va desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cuprinde activităţi pentru clarificarea situaţiei şi identificarea mamei copilului.

Vă mai recomandăm şi: 

De ce doar o parte dintre bolnavii de COVID – 19 devin imuni - explicaţia unui medic

Tineri alungaţi cu focuri de armă de un părinte furios. Unde s-a întâmplat şi de la ce a pornit întreaga poveste 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite