Mircia Gutău, primarul ales în Râmnicu Vâlcea: „Îi mulţumesc soţiei, pe care, chiar dacă mi-a spus în repetate rânduri să nu mai candidez, nu am ascultat-o“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri locale 2016. Conform rezultatelor comunicate de BEC, Mircia Gutău a câştigat alegerile locale 2016 pentru Primăria Râmnicu Vâlcea la o distanţă de peste 3.000 de voturi faţă de contracandidatul său liberal. Iată şi rezultatele pentru primii patru clasaţi: Mircia Gutău - PER : 16.724 voturi, Romeo Radulescu - PSD: 13.142 voturi, Remus Grigorescu - ALDE: 4.332 voturi şi Grigore Craciunescu - PNL: 3.262 voturi.

"Mă bucur pentru încrederea pe care mi-au acordat-o din nou râmnicenii. Vreau să le spun să Râmnicu Vâlcea va arăta în următorii 4 ani aşa cum ştiu ei că echipa Gutău lucrează. Îi mulţumesc soţiei, pe care, chiar dacă mi-a spus în repetate rânduri să nu mai candidez, nu am ascultat-o şi apoi mi-a respectat decizia şi mi-a fost alături. Mulţumesc vâlcenilor pentru că au acordat o şansă PER", a declarat Mircia Gutău, cel care a câştigat detaşat alegerile locale 2016 la Râmnicu Vâlcea. Este a treia victorie pentru Gutău, după 2004 şi 2008.

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite