Incendiul de pe Dealul Negru, urmat de un accident rutier pe Valea Oltului. Noi ambuteiaje în trafic, pe DN7 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier pe Valea Oltului, la Bujoreni - Vâlcea, soldat cu blocarea parţială a DN7 Foto ISU Vâlcea
Accident rutier pe Valea Oltului, la Bujoreni - Vâlcea, soldat cu blocarea parţială a DN7 Foto ISU Vâlcea

După aproximativ o oră de la izbucnirea incendiului în trafic pe DN7 / E 81, în judeţul Vâlcea, un alt incident rutier a paralizat din nou circulaţia pe acest tronson, de această dată între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu.

Este vorba despre o coliziune între două autovehicule care a avut loc pe raza localităţii Bujoreni. O autoutilitară Renault s-a ciocnit cu un Opel, cel din urmă fiind proiectat în şantul de pe marginea drumului. 

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE VALEA OLTULUI, DUPĂ UN INCENDIU ÎN TRAFIC

  

„Membrii echipajelor SMURD şi descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au fost solicitaţi să intervină în urma producerii unui accident rutier în comuna Bujoreni, pe DN7. La faţa locului s-au deplasat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vâlcea”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Sursa citată a mai precizat: „În urma coliziunii a două autovehicule au fost găsite două victime conştiente, neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. În urma evaluării, acestea au refuzat transportul la spital”. 

Reprezentantul ISU a mai precizat şi că circulaţia pe DN 7 / E 81, Valea Oltului, a fost blocată parţial în urma accidentului rutier.

Cu doar o oră înainte, tot pe DN 7 / E 81, între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti, mai bine de o jumătate de oră, traficul a fost întrerupt total din cauza unui microbuz pentru transport persoane, care a ars în trafic

Vineri, 6 mai, în aceeaşi localitate - Bujoreni, un bărbat din Călimăneşti care circula pe un ATV s-a ciocnit cu o autoutilitară. Impactul a fost atât de violent încât persoana de pe ATV a murit în urma coliziunii. 

Şi de parcă cele două incidente nu ar fi suficiente pentru crearea de ambuteiaje în trafic, la aproximativ 15 km depărtare de locul accidentului rutier de luni, 9 mai, lucrările de întreţinere executate la Viaductul Poştei aflat chiar în partea sudică a Defileul Oltului, dar şi restricţiile impuse de acestea, au dus din nou la formarea unor coloane nesfârşite de maşini în trafic pe Valea Oltului.  

Vă mai recomandăm şi: 

Coloană de maşini de 20 km pe un sens, pe Valea Oltului VIDEO

Cozile disperării, timp de o lună şi jumătate. Trafic infernal pe Valea Oltului: „Aştept nemurirea” VIDEO 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite