FOTO VIDEO Distracţie din plin pe pârtiile de la Vidra. World Snow Day, duminică, la Transalpina Ski Resort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transalpina Ski Resort - Vâlcea, Foto: World Snow Day
Transalpina Ski Resort - Vâlcea, Foto: World Snow Day

După ce săptămâna trecută iubitorii muntelui şi ai sporturilor de iarnă, prezenţi pe pârtiile de la Vidra - Voineasa, au avut parte de un eveniment deosebit, „The Good Vibe season opening 2019”, la finele acestei săptămâni vor avea o nouă surpriză. World Snow Day este un eveniment internaţional, lansat în ianuarie 2007, la iniţiativa Federaţia Internaţională de Ski.

GALERIE FOTO

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort,  considerat pe bună dreptate cel mai spectaculos din ţară, datorită panoramei oferite, care rivalizează uşor cu cele din Austria, Franţa sau Elveţia, a început sezonul distracţiilor pe pârtii cu „The Good Vibe”, săptămâna trecută. Acesta s-a finalizat cu un videoclip care a devenit viral pe Facebook.

Iar dacă weekendul trecut a fost dedicat în special tinerilor şi tuturor celor cu chef de distracţie, pentru acest final de săptămână, organizatorii se axează pe sectorul familii cu copii. Lor în mod special le este dedicat evenimentul de duminică, 20 ianuarie, World Snow Day. 

Fiindcă scopul acestei acţiuni este de a oferi posibilitatea copiilor şi familiilor acestora să exploreze şi să experimenteze bucuria zăpezii prin jocuri şi concursuri specifice iernii.

Prin urmare, sunt aşteptaţi pe pârtiile de la Transalpina Ski Resort (SRT) copiii cu vârste cuprinse între 4 – 14 ani care vor beneficia gratuit de transportul cu instalaţiile pe cablu - telegondolă şi teleski şi pe parcursul întregii zile de duminică, 20 ianuarie, când se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Zăpezii.

Organizatorii anunţă că membrii echipelor Şcolii de Schi şi Snowboard SRT şi Project Ride vor oferi cu această ocazie lecţii de iniţiere în tainele sporturilor de iarnă, precum şi diverse workshopuri distractiv -instructive.

Partenerul oficial al evenimentului este firma vâlceană SANOVITA, care va oferi tuturor micuţilor produse sănătoase şi informaţii preţioase despre cum să-şi aleagă o alimentaţie corectă.

Mai multe amănunte în privinţa tarifelor şi a altor servicii oferite de Transalpina Ski Resort puteţi afla de pe site-ul domeniului schiabil. Programul de funcţionare este între 09.00 şi 16.30.

  

Pentru cei care nu au mai fost în zonă, menţionăm că domeniul schiabil Transalpina Ski Resort se află în judeţul Vâlcea, la Vidra - Voineasa, la 107 km de municipiul reşedinţă de judeţ, Râmnicu Vâlcea. Se merge pe drumul care face legătura cu Sibiu - E 81 / DN 7, până la Brezoi, iar de aici urmaţi DN 7 A. Se mai poate ajunge şi dinspre Petroşani, tot pe DN 7 A.

Coordonate GPS: 45°25’03.8″N 23°42’23.1″E

   

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite