FOTO Opt victime, în doar câteva ore, într-o serie de accidente: un cuplu, soţ şi soţie, călcaţi de maşină pe zebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe o trecere de pietoni a unuia dintre cele mai circulate bulevarde din municipiul Râmnicu Vâlcea, o maşină a lovit doi pietoni: soţ şi soţie. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest.

GALERIE FOTO

Accidentul din Râmnicu Vâlcea s-a produs sâmbătă, 3 august, în jurul orelor prânzului, pe bulevarul Tineretului, din cel mai mare cartier al oraşului.

„Un autoturism a acroşat pe trecerea de pietoni două persoane. Victimele sunt la spital. Rezultatul  etilotestului a fost de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, menţionând că şoferul este din Râmnicu Vâlcea.

Este al treilea accident grav produs sâmbătă, până la orele amiezii, în judeţul Vâlcea. Primele două evenimente s-au petrecut pe Valea Oltului, în aceeaşi localitate Proieni - Brezoi, destul de aproape unul de celălalt, dar la ore diferite. Urmare a acestora, şase oameni au ajuns în spital cu diferite leziuni, iar circulaţia pe DN 7 / E 81 a fost de coşmar, după ce traficul a fost blocat total sau parţial în urma acestor incidente. 

Odată cu accidentul din Râmnicu Vâlcea, numărul victimelor provenite din evenimente rutiere în prima jumătate a zilei de sâmbătă a crescut la opt. 

În zona montană a judeţului Vâlcea pentru ziua de 3 august s-a anunţat un Cod galben de vreme rea, până la ora 18:00, cu averse torenţiale de până la 50 l/mp, descărcări electrice, intensificarea vântului şi izolat grindină. 

Prin urmare, Poliţia Vâlcea recomandă şoferilor, în mod special celor care tranzitează Valea Oltului, să circule cu prudenţă!

  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite