Patru prahoveni, reţinuţi pentru trafic de droguri. Aduceau canabis din Italia şi îl vindeau în Ploieşti cu 60 de lei gramul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea din care făceau parte trei tinere a fost reţinută de procurorii DIICOT Ploieşti pentru trafic de droguri după ce membrii acesteia ar fi introdus în ţară canabis şi rezină de canabis pe care le vindeau consumatorilor din Prahova cu sume cuprinse între 35 şi 60 de lei gramul

Elena Zecheru, Loredana Georgiana Zecheru, Mariana Claudia Crăciun şi Răzvan Irinel Dumitrescu au fost reţinuti de procurorii DIICOT Ploieşti pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept şi instigare la introducerea în ţară de droguri de risc.
   
Potrivit anchetatorilor, începând cu luna iunie 2016 şi până în prezent, Elena Zecheru şi Loredana Zecheru au vândut în mod repetat rezină de cannabis unor consumatori din Prahova contra unor sume cuprinse între 35 şi 60 lei/gram.
   
La rândul său, Mariana Crăciun le-a sprijinit pe cele două tinere fiind de acord să preia temporar activitatea infracţională a acestora, în sensul de a primi o cantitate de droguri de risc, respectiv rezină de cannabis din Italia, droguri pe care ulterior să le comercializeze diverşilor consumatori din Prahova.
   
Pe 2 septembrie, aceasta a mers în Italia, urmare a instigării celorlalte două tinere, pentru a cumpăra personal cantitatea de 300 grame rezină de cannabis şi a o expedia în ţară prin intermediul unui serviciu de coletărie.
 
La rândul său, Răzvan Irinel Dumitrescu a vândut în mod repetat droguri de risc, respectiv cannabis şi rezină de cannabis, unor dealeri şi consumatori de droguri din Ploieşti.
   
De asemenea, începând cu anul 2011 şi până în prezent, acesta a deţinut la diferite intervale de timp droguri de risc, respectiv cannabis şi rezină de cannabis, în vederea consumului propriu fără drept.
 
La percheziţii a fost găsită şi ridicată suma de 4.100 de lei, 200 de grame de rezină de cannabis, 50 de grame de cannabis, cântare electronice, grindere şi telefoane mobile.
   
Ancheta a fost coordonată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti.

Vă mai recomandăm

Şeful Poliţiei Mizil, reţinut pentru favorizarea făptuitorului şi abuz în serviciu. Este acuzat că ar fi ajutat proxeneţi

Profesor de matematică de la UPG Ploieşti, reţinut pentru mită. A cerut aproape 40.000 de lei pentru restanţele de toamnă
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite