Un prahovean beat a furat o mașină, s-a înfipt cu ea într-un garaj și a plecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În doar câteva ore, un localnic din comuna prahoveană Baba Ana a reușit să comită câteva infracțiuni, atât din domeniul penal cât și rutier. Totul a plecat de la concentrație alcoolică de de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au fost chemați inițial de un cetăţean din localitatea Baba Ana care le-a spus că s-a trezit cu garajul distrus de o mașină. Conducătorul auto abandonase autovehicului şi plecase de la locul faptei.

La scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe conducărtorul auto în cauză, acesta fiind I. Gheorghe.

Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, testarea cu aparatul etilotest indicând o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital unde i-a fost recoltată doar o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei, refuzând recoltarea celei de-a doua .

Din cercetări a rezultat că I. Gheorghe sustrăsese autoturismul de la un consătean pe care îl ajutase la culesul porumbului.

În cauză  a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului care s-a produs ca urmare a unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite