Punctul de vedere al CFR Călători în legătură cu moartea suporterului din Ploieşti. Accidentul s-a petrecut la un sfert de oră după plecarea garniturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul închiriat de suporteri a plecat cu o scurtă întârziere din Gara de Sud. FOTO dana Mihai
Trenul închiriat de suporteri a plecat cu o scurtă întârziere din Gara de Sud. FOTO dana Mihai

CFR Călători a transmis un punct de vedere despre incidentul tragic în care Octavian Tatomir, unul din suporterii petrolişti care mergea spre meciul din Capitală, a murit. Accidentul s-a petrecut la scurt timp după plecare trenului

„CFR Călători informează că în jurul orei 17.15, între localităţile Prahova şi Crivina din judeţul Prahova, un pasager a căzut din trenul special comandat pentru transportul suporterilor echipei FC Petrolul Ploiesti de la staţia Ploieşti Sud la staţia Bucureşti Obor“, se arată în comunicatul transmis de CFR.

Trenul a plecat din Gara de Sud în jurul orei 17.05, cu cinci minute întârziere, din cauza unui suporter care a ajuns târziu la îmbarcare, astfel că tragedia s-a petrecut la foarte scurt timp după plecarea garniturii.

„Grupul de suporteri a fost însoţit pe parcursul călătoriei de către politişti şi jandarmi.

Semnalul de alarmă a fost tras de suporterii aflaţi în proximitate, iar după oprirea trenului, la faţa locului au ajuns echipe de la serviciile de ambulanţă, Poliţie şi Jandarmerie.

Trenul era format din patru vagoane etajate, cu o capacitate suficientă pentru a transporta în condiţii optime pe cei aproximativ 500 de suporteri.

Menţionăm că trenul a fost special pus în circulaţie, în baza unui contract încheiat între CFR Călători şi Asociaţia suporterilor “Lupii Galbeni”.

Trenul a ajuns în Gara Bucureşti Obor cu o întârziere de 43 de minute.

CFR Călători oferă întregul sprijin tuturor organelor de cercetare abilitate pentru clarificarea circumstanţelor în care s-a produs căderea din tren a pasagerului“, se mai arată în comunicatul companiei.

Toate informaţiile în acest caz merg spre ipoteza unui accident nefericit. Suporterul, Octavian Tatomir, un conducător auto de troleu din Ploieşti, a deschis uşa vagonului pentru a se răcori, dar a fost tras cu putere afară de curenţii de aer sau a alunecat. A murit din cauza unui traumatism foarte grav cranio-cerebral.

Pe aceeaşi temă

VIDEO Un suporter de la Petrolul Ploieşti a murit după ce a căzut din trenul care ducea fanii la meciul de Supercupă

VIDEO FOTO Ploieştiul era galben-albastru înainte de tragedia în care un suporter a murit în drum spre meci. Mii de suporteri au plecat spre Capitală

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite