Prefectura face pace între Jandarmerie şi suporterii Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii Petrolului. Foto arhivă Adevărul Ploiești
Suporterii Petrolului. Foto arhivă Adevărul Ploiești

Mai mulţi lideri ai galeriei Petrolului Ploieşti au avut, marţi, o întrevedere cu prefectul judeţului, Marius Sersea, pe tema securităţii pe stadioane. Discuţiile vin înainte de meciul Petrolul-Rapid, de sâmbătă, considerat unul de risc maxim.

Prefectul judeţului Prahova, Marius Sersea, a primit, marți, vizita mai multor lideri din galeria echipei de fotbal Petrolul. Băieţii spun că, de câteva luni, sunt „vânaţi" de jandarmi şi solicitã o comunicare mult mai bunã cu autorităţile, informează cotidianul Telegrama.

„Împăcarea" e valabilă de ambele părţi, şi ei promiţându-i prefectului se evite, pe viitor, incidentele, în condiţiile în care suporterii Petrolului apar printre primele locuri într-un clasament naţional al celor mai violente galerii de fotbal.

„Era necesară o discuţie, mai ales că se şi apropie un meci cu grad de risc ridicat. Suporterii şi-au manifestat dorinţa pentru o mai bună comunicare. Încercăm să aplanăm conflictul. Eu voi fi prezent la stadion, pentru că sunt obligat, fiind un meci cu grad ridicat de risc, dar merg în primul rând în calitate de suporter", a declarat prefectul Marius Sersea, pentru sursa citată, care a avansat şi un pronostic pentru confruntarea de sâmbătă: 2-0 pentru ploieşteni.

Experienţe neplãcute

Suporterii susţin că problemele s-au agravat încă de la finalul sezonului trecut. Coincidenţă sau nu, meciul cu Rapid, programat sâmbătă noapte, pe stadionul „Ilie Oană", va pune la mare încercare acest armistiţiu căutat, între suporteri şi forţele de ordine, cunoscută fiind rivalitatea dintre galeriile celor două echipe.

Ultimul Petrolul - Rapid s-a jucat la Buzău, în urmă cu un an, iar suporterii galben-albaştrilor au ieşit foarte şifonaţi. Ei au susţinut, atunci, că au fost bătuţi de jandarmi fără motiv.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite