Poliţia, chemată la o şcoală din Ploieşti să ancheteze un scandal între doi copii de 9 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre copiii implicaţi în scandal a fost transportat la spital FOTO Arhivă
Unul dintre copiii implicaţi în scandal a fost transportat la spital FOTO Arhivă

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, la Şcoala ”Nicolae Simache” din municipiu, pentru a ancheta un scandal între doi elevi în vârstă de 9 ani.

Cei doi copii s-au certat în curtea şcolii, iar unul dintre ei şi-a lovit adversarul cu palma. Victima s-a ales cu un cucui, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul unui echipaj de ambulanţă.

”Din primele verificări a reieşit faptul că în pauza dintre orele de curs, în timp ce se jucau, doi elevi de 9 ani s-ar fi lovit reciproc, unul dintre aceştia fiind transportat la o unitate medicală”, se arată în comunicatul Biroului de Presă al Poliţiei Prahova.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, unul dintre profesori a sunat la 112 pentru a solicita ajutorul medicilor pentru copilul lovit. Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, motiv pentru care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Ploieşti.

Conform procedurilor, în astfel de situaţii, când este apelat numărul unic de urgenţă pentru o agresiune petrecută în şcoală, este necesar ca şi poliţia să intervină.

”În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, potrivit Poliţiei Prahova.

Fiind vorba despre copii în vârstă de 9 ani care nu răspund penal, cel mai probabil vor fi traşi la răspundere, dacă va fi cazul, părinţii sau profesorii.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite