Pe 8 mai, mamele din Ploieşti au liber. „Ziua Tăticilor“ la parcul Bucov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 8 mai, administraţia parcului Bucov organizează „Ziua Tăticilor“, un eveniment inedit, dedicat jocului şi sportului pe echipe formate din tătici şi copii, din Ploieşti şi din Prahova

Evenimentul începe la ora 09.30, iar acţiunile se vor desfăşura la scena special amenajată din Parcul Memorial „Constantin Stere”, unde tătici şi copii sunt invitaţi să se joace împreună.

Programul conţine un concurs de orientare sportivă pentru echipe formate din tătici şi copii, concurs de înălţat zmeie, atelier de vopsit căsuţe şi hrănitori pentru păsări şi un concurs de căutare de „comori“.

Cei care doresc să participe la atelierul pentru decorat căsuţele din lemn sunt rugaţi să vină cu pensule şi, pentru că s-ar putea să existe jocuri cu apă, ar fi bine să aibă şi tricouri de schimb.

Înscrierile se pot face la telefon 0244 275 972 - interior 16 sau pe e-mail parcbucovzoo@yahoo.com, cu subiect „Ziua tăticilor“.

Mai puteţi citi

FIEdu 2016, Festival Internaţional de Educaţie la Ploieşti. Profesori finlandezi vor explica principiile celui mai avansat sistem educaţional din lume

Pelerinaj de Izvorul Tămădurii la Mănăstirea Ghighiu din Prahova
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite