Incendiu la Ferma Dacilor din Prahova. Ipoteze în cazul tragediei: mână criminală sau defecțiune la centrala de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, a informat că, după mai bine de șase ore de la izbucnirea incendiului la Pensiunea Ferma Dacilor din localitatea prahoveană Tohani, flăcările ar fi fost lichidate în proporție de 98 la sută. Pompierii încearcă să stingă și ultimele focare.

incendiu ferma dacilor3 jpg

Martorii aflați la fața locului au declarat că, înainte de izbucnirea incendiului, în Pensiunea "Ferma Dacilor" din satul Tohani, judeţul Prahova, ar fi fost un scandal în incinta locației. Oamenii nu exclud ca tragedia să fi fost provocată de o mână criminală.

„Un client și-a bătut soția. A fost mare zarvă. Toată lumea a auzit țipetele femeii. A umplut-o pur și simplu de sânge, iar patronul i-a cerut imediat să plece. Bărbatul a părut că se liniștește, dar era foarte supărat că este dat afară. Nu excludem ca înainte de a părăsi pensiunea, acest bărbat să fi pus focul. În momentul în care a izbucnit incediul, pe la 5 dimineața, cam așa, toată lumea dormea în pensiune. Nu era nicio petrecere", au declarat mai mulți dintre clienții care închiriaseră camere pentru perioada Crăciunului.

Încă o ipoteză: defecțiune la centrala pe lemne a pensiunii

Nu este exclusă și ipoteza ca incendiul să izbucnească în urma unei defecțiuni la centrala pe lemne a pensiunii.

"Abia după finalizarea intervenției se vor face investigațiile necesare. Până atunci nu ne putem pronunța de la ce a pornit incendiul. Pompierii lichidează acum ultimele focare. S-a deschis și un dosar penal în cauză. A fost găsită și a patra victimă. Nu știu dacă este copil sau adult. A patra victimă încă nu a fost scoasă, acum încearcă pompierii să o scoată", a declarat Virgiliu Nanu, prefectul județului Prahova.

La ora transmiterii acestor informații, bilanțul incendiului izbucnit la Pensiunea Ferma Dacilor din Tohani era următorul: patru morţi, între care un copil, după incendiul devastator din Tohani, în Prahova, și alte cinci persoane care se aflau în pensiune, date dispărute. Copilul decedat este fiul mijlociu al patronului Cornel Dinicu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite