FOTO Maşini fiţoase sau de epocă, motociclete şi biciclete şic, la Salonul Auto de la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de plimbări cu vehicule pe două sau patru roţi au ce vedea zilele acestea în centrul civic al Ploieştiului, unde s-a deschis a XIV-a ediţie a Salonului Auto. Maşini scumpe, de epocă, motociclete şi biciclete sunt expuse la târg

Un Jaguar care poate fi cumpărat cu contravaloarea unui apartament cu două camere în Ploieşti, adică peste 40.000 de euro, dar şi maşini cu preţuri mai accesibile, de 6-7.000 de euro sunt expuse zilele acestea în zona fântânii arteziene din centrul Ploieştiului, vizavi de cinematograful Premiera.

Din 5 iunie şi până duminică, 9 iunie, maşini produse de mărci auto de prestigiu, precum Dacia, Renault, Nissan, Peugeot, Mitsubishi, Jaguar, Land Rover, Range Rover sunt expuse publicului larg, pot fi admirate, probate şi cumpărate de la Salonul Auto de la Ploieşti.

Dacă vă gândiţi la o soluţie de achiziţionare în rate sau alesing, numeroşi consultanţi financiari sunt prezenţi cu oferte financiar-bancare specifice achiziţionării de automobile.

Atractivitatea târgului este sporită şi de colţul retro, unde sunt prezentate automobile de epocă ce aparţin membrilor Retromobil Club România, Filiala Prahova. Un Citroen din 1928, un Ford Taunus sau un Audi 100 sunt preferatele vizitatorilor pentru sesiuni foto.

Dacă nu sunteţi în căutarea unei maşini, poate vă încântă motocicletele, scuterele sau ATV-urile aduse la târg, la preţuri pentru toate buzunarele. Şi pentru că este eco să mergi pe bicicletă, zeci de exemplare, pentru drumeţii montane sau trasee urbane pot fi admirate şi cumpărate de la acelaşi salon auto. Chiar şi cele mai şic doamne pot găsi un model pe placul lor, colorat vesel şi dotat inclusiv cu un coş pentru cumpărături.

Salonul Auto din Ploieşti este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova în perioada 5-9 iunie. Programul zilnic de vizitare a expoziţiei este între orele 10.00 şi 19.00, de miercuri până sâmbătă, iar duminică între 10.00 şi 15.00.

Mai puteţi citi

Cupa României va fi expusă la Ploieşti. Fanii se pot fotografia cu trofeul

Autorul unui accident mortal produs la Comarnic, căutat de Poliţie. Şoferul a fugit

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite