Autorul unui accident mortal produs la Comarnic, căutat de Poliţie. Şoferul a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Prahova îl caută pe autorul unui accident mortal, produs luni seară în localitatea Comarnic. Un bărbat, lovit de o maşină, a fost găsit decedat, pe DN 1. Şoferul vinovat a fugit de la locul evenimentului

Bărbatul decedat, cu multiple vătămări corporale, a fost găsit luni seară, în jurul orei 22.40, pe DN1, în oraşul Comarnic, pe sensul de deplasare Ploieşti către Braşov.

Victima a fost identificată de poliţişti ca fiind un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitate. Acesta fusese văzut ultima oară în aceeaşi seară, după ce a plecat de la un bar din Comarnic, aflat în apropierea locului accidentului, unde consumase băuturi alcoolice.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a fost accidentat de către un autovehicul al cărui conducător a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

În prezent, poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi luării măsurilor legale.

Persoanele care pot oferi indicii cu privire la modalitatea de producere  accidentului, sau care să conducă la identificarea conducătorului auto, sunt rugaţi să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze Dispeceratul I.J.P. Prahova la numărul de telefon 0244/595340.

Vă mai recomandăm

VIDEO Percheziţii în Prahova şi Dâmboviţa, la suspecţi de delicte silvice

Viorica Oniga, şefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, a fost arestată
 

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite