Documentele de la Clubul Petrolul, găsite în regulă de Garda Financiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controlul documentelor de la clubul ploieştean, realizat de comisarii Gărzii Financiare, nu a scos la iveală nici o neregulă în privinţa documentelor de transfer. Instituţia s-a autosesizat.

Şeful Gărzii Financiare Prahova, comisarul Marian Fătu, a declarat că în urma controlului început în data de 16 noiembrie la clubul de fotbal Petrolul Ploieşti nu au fost descoperite nereguli în documentele de transfer ale jucătorilor de la U Cluj la FC Petrolul Ploieşti, informează Mediafax.

În 16 noiembrie, Garda Financiară a declanşat controale încrucişate la cluburile de fotbal Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj, comisarii verificând documentele în baza cărora s-au făcut transferurile mai multor fotbalişti de la echipa clujeană la cea din Ploieşti, transferuri considerate suspecte de către procurori.

Comisarul şef Marian Fătu a mai spus, pentru sursa citată, că cei doi comisari care au făcut verificări în documentele privind transferurile au încheiat o notă de constatare care arată că nu s-au descoperit nereguli, dar această notă este valabilă doar în ceea ce priveşte documentele clubului FC Petrolul.

Cu două zile înaintea acestor verificări, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj au făcut două percheziţii la sediile echipelor de fotbal Petrolul Ploieşti şi "U" Cluj.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite