Cisternă care transporta peste 30 de tone de combustibil, implicată într-un accident rutier pe DN 1 A, între Ploieşti şi Braşov. O femeie a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre persoanele implicate se numără şi un copil. Foto: News.ro
Printre persoanele implicate se numără şi un copil. Foto: News.ro

O cisternă încărcată cu 33 de tone de combustibil a fost implicată, duminică după amiază, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 1 A, între Ploieşti şi Braşov. Primele date de la faţa locului arată că autocisterna a intrat în coliziune cu un autoturism. În accident au fost implicate patru persoane, una dintre ele fiind o femeie în vârstă de 41 de ani pe care medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Accidentul a avut loc aproape de  limita dintre judeţele Braşov şi Prahova, în localitatea prahoveană Cheia, la kilometrul 138 al DN 1 A, unde un autoturism şi o cisternă s-au ciocnit. Conform IPJ Prahova, un  autoturism care mergea spre Ploieşti a intrat în coliziune cu o cisternă care circula către Braşov. „În eveniment sunt implicate patru persoane”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 

în urma impactului o persoană din autoturism a rămas încarcerată, fiind găsită inconştientă.

Şoferiţă autoturismului, o femeie de 41 de ani, a fost găsită în stop cardio respirator, a fost declarată decedată, în ciuda eforturilor echipei de intervenţie de a o salva.

Printre persoanele implicate se numără şi un copil. 

Un tânăr de 20 de ani din autoturism  lovit grav  şi un copil de 12 ani tot din auto transportaţi la spital. 

Conform sursei citate, cisterna este încărcată cu 14 tone de benzină şi 19 tone de motorină, iar în urma impactului nu sunt scurgeri de combustibil. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere şi trei ambulante SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite