Ce au păţit doi ploieşteni care au refuzat să dea bani unui cerşetor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi ploieşteni au fost atacaţi în parcarea unui centru comercial de un cerşetor FOTO Arhivă
Doi ploieşteni au fost atacaţi în parcarea unui centru comercial de un cerşetor FOTO Arhivă

Doi ploieşteni, soţ şi soţie, au reclamat la poliţie că, în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial din municipiul Ploieşti ar fi avut un conflict verbal cu un bărbat, om al străzii.

 Acesta le-a cerut bani celor doi, dar, pentru că a fost refuzat, s-a răzbunat spărgând geamul unei dintre portierele maşinii.

Incidentul s-a petrecut în parcarea unui mare centru comercial din Ploieşti.

”Din primele verificări a reieşit faptul că o persoană fără adăpost ar fi apelat la mila celor doi, prin solicitarea de bani iar la refuzul acestora, bărbatul le-ar fi adresat mai multe expresii jignitoare, distrugând totodată cu un obiect contondent geamul uneia dintre portierele autoturismului în care aceştia se aflau”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

În baza sesizării,  au fost efectuate verificări în vederea identificării şi depistării  bărbatului în cauză, acesta fiind găsit la scurt timp de poliţişti, fiind vorba de o un bărbat fără adăpost în vârstă de 33 de ani din municipiu. Acesta a fost amendat cu 1.000 de lei pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare şi pentru cerşetorie.

Cei doi ploieşteni nu au dorit să depună plângere penală pentru săvârşirea vreunei infracţiuni, fiindu-le adus la cunoştinţă faptul că au dreptul acesta 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite