Anchetă după moartea unui manelist din Prahova. A decedat la scurt timp după ce a fost încătușat de Poliție VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Paraschiv (Tony de la Ploiești) a fost încătușat după ce a produs un accident rutier și a plecat cu mașina mai departe. Doar că, în scurt timp, manelistul a murit. 

Conform IPJ Prahova, luni, 22 mai a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale.

„Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroșat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-și deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând într-o țeavă de gaze”, spun polițiștii.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

„Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, polițiștii rutieri au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge”, adaugă IPJ Prahova.

La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardiorespirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Tony de la Ploiești - sursa: Facebook
Tony de la Ploiești - sursa: Facebook

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”

După ce făcuse accidentul, intrase într-un atac de panică din cauza substanțelor. Când trăgea pe nas, exagerat de mult la un moment dat, o lua razna creierul și începea să reacționeze urât. Poliția și medicii, în loc să îi acorde ajutor, i-au pus cătușele și Tony a făcut și mai rău atac de panică ceea ce a dus la moartea sa”, se arată într-un mesaj transmis de un apropiat al manelistului celor de la Observator Prahovean.

Cauza morții

„În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice.

Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite