VIDEO Scandalagii amendaţi şi puşi să măture după ce au chefuit şi au făcut mizerie pe o stradă din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalagiii fac parte dintr-un clan de proxeneţi FOTO: Sursa Ta
Scandalagiii fac parte dintr-un clan de proxeneţi FOTO: Sursa Ta

Mai mulţi proxeneţi şi traficanţi de minore din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, au fost amendaţi şi puşi să măture după ce au petrecut şi au făcut mizerie pe o stradă din oraş. Patru dintre scandalagii au fost amendaţi şi pentru că au ieşit din case fără documentele prevăzute de ordonanţele militare.

În după-amiaza zilei de 7 aprilie, mai mulţi cetăţeni din Câmpulung au sunat la 112 sesizând că mai multe persoane au dat muzica tare, beau, petrec şi fac scandal pe o stradă din spatele Colegiului „Dinicu Golescu”, de la intrarea în oraş. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei Argeş au sosit la faţa locului. Patru dintre petrecăreţi au fost amendaţi pentru că nu aveau documentele necesare cerute de ordonanţele militare în cazul părăsirii domiciliului.

Şi asta nu e tot. Cei patru, împreună cu încă o persoană, au fost puşi să măture pentru că făcuseră o mizerie de nedescris pe strada pe care chefuiau cu muzica la maximum, lăsând pe jos zeci de cutii şi sticle de bere şi vin, hârtii şi resturi de mâncare.

Cunoscut clan de traficanţi de minore

romi campulung muscel boceanu 01

Scandalagiii amendaţi fac parte din clanul Boceanu, cunoscut în Câmpulung Muscel pentru faptul că se ocupă de mai bine de un deceniu cu proxenetismul, având şi reţele de cerşetori minori. În ultimii ani, membrii clanului Boceanu au traficat zeci de fete, inclusiv minore, în România, Franţa şi Elveţia. Doar unul dintre ei a făcut închisoare până acum pentru proxenetism, restul fiind achitaţi sau având dosare încă pe rol.

Din banii obţinuţi din proxenetism, membrii clanului şi-au ridicat cinci vile impunătoare pe strada din spatele Colegiului Dinicu Golescu din Câmpulung, în zona în care au fost surprinşi chefuind de zor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite