Un şofer a izbit cu autobuzul pe care-l conducea un gard, doi stâlpi şi două maşini parcate. O pasageră e rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ISU Argeş
Foto: ISU Argeş

O femeie din Argeş a fost rănită după ce şoferul autobuzului în care se afla a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a lovit un gard, doi stâlpi şi două autoturisme parcate.


Accidentul a avut loc marţi, pe o stradă din oraşul Costeşti. 

În autobuz se aflau doi pasageri. Unul dintre ei a suferit leziuni. 

"În urma verificărilor preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Buzoeşti, care conducea un autobuz din direcţia Piteşti Costeşti, pe str. Teleşti din localitatea Costeşti (DN 65A), în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, doi stâlpi şi două autoturisme parcate, situate pe partea dreaptă faţă de sensul său de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 49 de ani, din Costeşti, având calitatea de pasageră", precizează IPJ Argeş.

 Victima acuza dureri în zona lombară şi la cap.

"Aceasta a fost transportată la spital pentru investigaţi medicale suplimentare. Pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui incendiu", precizează ISU Argeş.

Cel mai probabil, şoferului i s-a făcut rău la volan. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

"Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal", mai precizează IPJ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite