Un bărbat căutat de familie a fost găsit mort la marginea pădurii din Făget-Mioveni

0
Publicat:

Un bărbat de 67 de ani, din Mioveni, a fost găsit mort la marginea pădurii de lângă oraș. Polițiștii argeșeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Poliție. FOTO: Facebook Poliția Română
Poliție. FOTO: Facebook Poliția Română

 Bărbatul plecase miercuri de la locuința sa, iar familia nu reușea să-l contacteze.

„În dimineața zilei de 27 aprilie, în jurul orei 06.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la marginea pădurii din zona Făget-Mioveni, a fost găsit un bărbat decedat. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Mioveni, care era căutat de familie, din cursul zilei de ieri”, precizează, joi, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Plecarea voluntară a bărbatului nu fusese însă sesizată poliției.

Cercetări pentru ucidere din culpă

Trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, mai precizează IPJ Argeș.

Amintim că un alt dosar penal a fost deschis săptămâna aceasta, în Dâmbovița, după ce un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost găsit mort. Copilul fusese dat dispărut, iar la scurt timp a fost găsit fără viață într-un lac din apropierea unei balastiere.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite