Un tânăr de orgine română, mort într-un incendiu dintr-o parcare subterană din Italia

0
Publicat:

Mama lui îl dăduse dispărut pe băiatul ei de 19 ani, la sfârșitul săptămânii trecute. L-a recunoscut, apoi, pe o filmare dintr-o parcare, unde a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu ce a izbucnit peste noapte, în parcarea subterană din orașul Seregno.

Carabinierii anchetează cazul  FOTO Il giro
Carabinierii anchetează cazul FOTO Il giro

Alarma a fost declanșată la ora 6.30 în această dimineață. Potrivit primei reconstituiri a incidentului, flăcările au pornit de la un subsol al clădirii, unde un om al străzii își găsise adăpost, scrie Il giorno.

Bărbatul a murit carbonizat. Nu au fost implicate vehicule parcate și nici nu au fost constatate pagube structurale. Carabnierii au început o anchetă în acest caz.

Mama lui l-a recunoscut în imaginile camerei de supraveghere

Ulterior, mama tânărului a vizionat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din acea parcare subterană și a fost șocată să-și recunoască fiul. În imagini se vede cum tânărul de 19 ani, care avea la el mai multe sticle cu combustibil și câteva cutii din carton, intră în parcare în cursul nopții.

După ce au analizat imaginile, oamenii legii au exclus varianta unei crime, deoarece tânărul a fost văzut singur intrând în parcarea subrerană. Anchetatorii au două piste acum. Fie a fost un accident nefericit, fie a vrut să-și pună capăt zilelor.

Potrivit Digi 24, cei doi români locuiau într-o casă, în Brianza. Tânărul ar fi traversat o perioadă mai dificilă și din când în când mai pleca de acasă și lipsea câte o noapte. Mama lui s-a alarmat și l-a dat dispărut atunci când acesta nu s-a întors după câteva zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite