Trei bărbați au fost reținuți după ce au încercat să amaneteze bijuterii despre care au mințit că sunt de aur

0
Publicat:

Trei bărbați din județul Teleorman, care încercau să amaneteze gablonțuri despre care au pretins că sunt bijuterii din aur au fost reținuți de polițiștii din Argeș.

Bijuteriile erau, de fapt, din metal comun. FOTO IPJ Argeș
Bijuteriile erau, de fapt, din metal comun. FOTO IPJ Argeș

Vineri, 10 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat în flagrant delict trei bărbați, care încercau să amaneteze circa 70 de grame de bijuterii din metal comun, ca fiind din aur, la o casă de amanet și schimb valutar din același municipiu.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, conform art. 32 rap. la art. 244 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș.

 Reținuți și prezentați Parchetului

După administrarea probatoriului, cei trei bărbați, de 44, 37 și 29 de ani, toți din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

„Ulterior, cei trei au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, mai precizează IPJ Argeș.

În urmă cu câțiva ani, mai multe case de amanet din Iaşi au fost păgubite prin aceeași metodă.

 Amintim că, în urmă cu doi ani, o femeie din judeţul Galaţi a cumpărat bijuterii în valoare de 12.000 de lei. Ulterior, a constatat că a fost păcălită deoarece bijuteriile nu erau din aur, aşa cum i s-a spus. Poliţiştii l-au depistat pe escroc.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite