Trafic rutier restricționat pe Autostrada A1 București-Pitești din cauza unor lucrări. Restricții și în Vâlcea

0
Publicat:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marți, 4 iulie, pe Autostrada A1 București - Pitești se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, care impun restricții de trafic.

Poliție. FOTO Facebook Politia Română
Poliție. FOTO Facebook Politia Română

Intervențiile impun restricționarea circulației pe a doua bandă, până la ora 18.00, între kilometrii 38 și 40, pe sensul dinspre Pitești către Capitală.

Pe același sens, traficul va fi restricționat pe prima bandă între kilometrii 109 și 109+200 metri, pentru reparații la rosturile de dilatație ale podului, până la ora 16.00.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulație, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Restricții și pe două drumuri naționale din Vâlcea

Tot marți au loc diverse lucrări la partea carosabilă sau adiacentă în județul Vâlcea, care impun restricții de trafic, astfel:

- DN 7, tronsoane kilometrice 198+110 metri - 200+215 metri și  202+320 metri -  204+184 metri, în extravilanul localității Călimănești, se execută foraje geotehnice între orele 08:00 - 16:00, traficul desfășurându-se dirijat, pe un fir.

- DN 7A, kilometrii 48 – 51, în extravilanul localității Voineasa, se toaletează vegetația între orele 08:00 - 16:00, urmând ca traficul să se închidă în reprize de maxim 20 minute.

„Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase!”, mai precizează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite