Tânărul care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz, în Piteşti, neagă acuzaţiile: „Nu am atins-o, nu i-am făcut nimic!” VIDEO

0
Publicat:

La ieşirea de la audieri, sâmbătă, tânărul care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz, în Piteşti, a negat toate acuzaţiile care i se aduc.

În ciuda dovezilor filmate şi a faptului că mulţi călători au asistat la întregul incident, el susţine că nici măcar nu a atins-o. Recunoaşte că a fost vorba despre „nişte înjurături” şi spune că nu o cunoştea pe tânără. În apărarea sa aduce ca argument faptul că are acasă copii şi soţie.

„Nu i-am făcut nimic, nu am bătut-o. Nu o cunoșteam. Au fost niște înjurături și atâta tot! Nu am atins-o, nu i-am făcut nimic! Am copii acasă, am nevastă!”, a spus bărbatul la ieșirea de la audieri.

„Bărbatul în cauză, de 26 de ani, care locuieşte fără forme legale pe raza municipiului Piteşti, a fost audiat. În cursul acestei zile (sâmbătă – n.n.), după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit IPJ Argeș, tânărul locuiește în Pitești fără forme legale. El nu este la prima abatere, căci potrivit poliţiştilor, „a fost reținut ca urmare a săvârșirii, în stare de recidivă, a infracțiunilor de agresiune sexuală, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite