Tânărul care a agresat sexual o fată şi apoi a împins-o din autobuz, la Piteşti, a fost reţinut sâmbătă

0
Publicat:

Poliţiştii din Piteşti l-au reţinut, sâmbătă, pe tânărul care a agresat sexual o fată şi, când aceasta a ripostat, a împins-o din autobuz, potrivit Agerpres. Incidentul s-a produs în luna ianuarie şi de atunci el era căutat  de autorităţi.

„Poliţiştii de investigaţii criminale piteşteni desfăşoară verificări pentru identificarea unui tânăr (...) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei staţii pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiştilor din municipiul Piteşti. Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alţi patru tineri care îl însoţeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliţie”, anunţaseră reprezentanţii IPJ Argeş.

În cele din urmă, după ce poliţiştii au solicitat sprijinul populației şi au făcut public filmul în care se vede cum tânăra este împinsă din autobuz şi cade, bărbatul s-a prezentat vineri la o unitate de poliție din Argeș. Sâmbătă a fost audiat şi s-au luat primele măsuri.

El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat duminică la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Bărbatul în cauză, de 26 de ani, care locuieşte fără forme legale pe raza municipiului Piteşti, a fost audiat. În cursul acestei zile (sâmbătă – n.n.), după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite