Tânăr plecat la muncă în Germania, dat dispărut. Familia e disperată că nu-l mai poate contacta

0
0

Familia și Poliția caută un tânăr în vârstă de 19 ani, despre care apropiații știu că a plecat la muncă în străinătate. De cinci zile, nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu el.

Tânărul n-a mai putut fi contactat de miercuri. FOTO Facebook
Tânărul n-a mai putut fi contactat de miercuri. FOTO Facebook

De miercuri, 26 octombrie, familia lui Alexandru Codruț Micșa nu mai are liniște. Nimeni nu a mai reușit de atunci să-l contacteze pe tânărul plecat de două săptămâni din țară. Cei de acasă au o presimțire sumbră.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați, în cursul zilei de 29 octombrie a.c., de către aparținătorii numitului Micșa Alexandru Codruț, de 19 ani, din comuna Oarja, cu privire la faptul că, din data de 18 octombrie a.c, acesta ar fi plecat la muncă în Germania, iar din data de 26 octombrie a.c., nu mai pot lua legătura cu el”, precizează Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Semnalmente

Rudele și apropiații se tem că pierderea bruscă a contactului cu tânărul ar putea însemna că acesta a pățit ceva grav. Este și motivul pentru care l-au dat dispărut.

Alexandru Codruț Micșa are aproximativ 1,70 m înălțime și aproximativ 60 de kg, ochi albaștri, păr șaten, tuns scurt și constituție atletică.

Pe antebrațul mâinii stângi, tânărul are un tatuaj reprezentând o cruce goală pe interior și mai multe elemente abstracte.

De asemenea, ca semne particulare, bărbatul prezintă o cicatrice liniară în zona occipitală.

Vestimentația la momentul plecării nu se cunoaște.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Potrivit legislației în vigoare, persoana dispărută este „persoana a cărei locație actuală nu este cunoscută și care nu poate fi contactată de persoanele cu care, în mod obișnuit, ține legătura, sau persoana care comunică prin orice mijloc faptul că nu poate stabili locația în care se află și că, din motive independente de voința sa, nu poate părăsi acea locație”.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri