Poliția Locală încearcă să treacă de faza rablelor din dotare împinse de pietoni. Elena Lasconi: „Cum să fii respectat?“

0
0

Poliția Locală Câmpulung încearcă să treacă de faza mașinilor hodorogite, împinse de pietoni, cu care agenții locali s-au făcut de rușine de mai multe ori. Primărița Elena Lasconi a prezentat achiziția care scoate Poliția Locală din penibil.

Hârburile Poliției Locale sunt înlocuite SURSA Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Hârburile Poliției Locale sunt înlocuite SURSA Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Poliția Locală Câmpulung are de miercuri, 14 septembrie, o mașină nouă cu care administrația locală vrea să mai estompeze din penibililul situațiilor mai vechi, în care mașini rămase fără carburant, au ajuns să fie împinse de pietoni.

Respectul se câștigă, nu e un dat. Respectul se câștigă prin seriozitate și profesionalism. Mai e mult de lucru în ceea ce privește Poliția Locală, însă am făcut și continui să fac tot ce ține de mine pentru a transforma acest serviciu într-unul de calitate. Așa că imagini ca acestea, cu mașina poliției, o relicvă cu vârsta de 14 ani, ruginită, cu scaune rupte, vor fi istorie. Cum să fii respectat, cum să se bazeze lumea pe tine, polițist local, când nici măcar nu poți să ajungi la câmpulungeanul care îți cere ajutorul?”, spune primărița Elena Lasconi.

Noua achiziție. FOTO Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Noua achiziție. FOTO Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

„A «mers și așa»”

Edilul anunță că urmează și digitalizarea Poliției Locale și - cel mai important - trimiterea angajaților acestui serviciu la cursuri de pregătire și perfecționare.

Să știți că majoritatea sunt oameni buni, vor să facă, dar până acum nu li s-a cerut, a «mers și așa». O să fie bine! Ne dorim un oraș în care să fim în siguranță. Ușor, ușor Câmpulung se schimbă în bine. Continuăm!”, mai spune primărița Elena Lasconi.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite