PITEŞTI Centru de bac vandalizat de un fost elev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un centru de corectare a lucrărilor de la bac a devenit ţinta unui fost elev care şi-a manifestat furia faţă de director aruncând cu pietre într-un geam şi spărgându-l.

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 2.00. Atunci, jandarmul care asigura paza Şcolii Numărul 17 din cartierul piteştean Războieni a sesizat la numărul de urgenţă 112 că doi indivizi aruncă cu pietre în geamul instituţiei de învăţământ.

Ulterior, poliţiştii de la Secţia 3 au reuşit să-i identifice  pe Mihnea Eugen D. de 17 ani şi Marian Adrian Stoica, de 19 ani, acesta din urmă fiind fost absolvent al şcolii.

“Este un elev care a fost la noi şi a rămas repetent. Acum doi ani, cam aşa, a terminat aici. O fi avut ceva cu mine, nu ştiu, de a spart geamul de la biroul meu. Nu pot să zic că a fost o răzbunare”, ne-a spus Dorel Paul, directorul unităţii de învăţământ.

Peste 800 de lucrări de Bac se aflau în şcoală

Membrii comisiei de bacalaureat, care au primit luni după-amiază 876 de lucrări scrise la Limba şi Literatura Română, de la mai multe centre de examen, spun că activitatea lor nu a fost afectată.

“Aţi văzut cum e aleea aceia prin spatele şcolii. Mă mir că nu se întâmplă zilnic asemenea cazuri. Activitatea noastră nu a fost afectată în niciun fel, pentru că geamul a fost spart noaptea, pe partea din spate a şcolii, iar sala noastră este pe partea din faţă. Nici nu am raportat la Inspectoratul Şcolar incidentul, pentru că nu au fost probleme în ceea ce priveşte activitatea noastră”, ne-a spus Emil Popescu, preşedintele comisiei de corectare de la Şcoala Numărul 17.

Conducerea şcolii a înlocuit imediat geamul spart de cei doi teribilişti, iar tinerii s-au ales cu dosar penal pentru distrugere.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite