Judecătoarea din Argeş care şi-a tăiat venele şi a înghiţit detartrant a murit. Magistrata a supravieţuit aproape o lună tentativei de sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoarea Gabriela Iordache (45 de ani), judecătoarea din Argeş care în dimineaţa zilei de duminică, 18 martie, şi-a tăiat venele şi a înghiţit detartrant, a murit vineri, 13 aprilie. Magistrata era internată de aproape o lună la Spitalul Floreasca din Capitală cu arsuri interne din cauza soluţiei ingerate. În urma ei a lăsat un bilet de adio al cărui conţinut nu explică însă gestul.


Pe 18 martie, la ora 5.00 dimineaţa, 
fosta preşedintă a Judecătoriei Piteşti, Gabriela Iordache, era găsită leşinată şi cu venele tăiate de către soţul său, executorul judecătoresc Ion Iordache, în casa din oraşul Ştefăneşti, unde cei doi locuiau împreună cu cei trei copii.

Judecătoarea a fost dusă de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală, unde medicii au constatat că femeia înghiţise detartrant.

În ziua în care a decis să-şi ia viaţa, judecătoarea a lăsat un bilet de adio în care însă nu explică gestului său. îŞi-a cerut scuze pentru gestul său şi şi-a exprimat încrederea că soţul său va avea grijă cum se cuvine de cei trei copii. Cei care o cunosc spun că în ultimele luni era tot mai abătută.

Gabriela Iordache avea peste 15 ani în magistratură, timp în care a fost şi preşedintele Judecătoriei Piteşti (între 20 martie şi 1 septembrie 2014), anterior, timp de mai mulţi ani, deţinând funcţia de vicepreşedinte al aceleiaşi instanţe.

În prezent, Gabriela Iordache era judecător la secţia penală a Judecătoriei Piteşti.

PiteştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite