O judecătoare din Argeş şi-a tăiat venele şi a înghiţit detartrant. Magistrata, care a lăsat şi o scrisoare de adio, transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoarea Gabriela Iordache (45 de ani), fostă preşedintă a Judecătoriei Piteşti, a încercat să se sinucidă în dimineaţa zilei de duminică, 18 martie. Femeia şi-a tăiat venele şi a înghiţit detartrant. Judecătoarea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, prezentând arsuri interne din cauza soluţiei ingerate. Femeia a lăsat un bilet de adio al cărui conţinut nu a fost făcut public.

UPDATE Ce a scris în biletul de adio judecătoarea care a încercat să se sinucidă. Gabriela Iordache este unul dintre cei mai respectaţi magistraţi din Argeş

Judecătoarea a fost găsită leşinată de către soţul său, executorul judecătoresc Ion Iordache, în jurul orei cinci dimineaţa. Cei doi locuiesc într-o casă din oraşul Ştefăneşti, alături de cele două fiice.

Un echipaj SMURD şi un altul al Poliţiei Argeş au fost chemate şi au sosit în mai puţin de un sfert de oră. Gabriela Iordache a fost transportată de urgenţă cu un echipaj de terapie intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală. Surse judiciare ne-au declarat că Gabriela Iordache a înghiţit detartrant şi apoi şi-a tăiat venele. Vecinii spun că în ultimele luni femeia era foarte abătută. Deocamdată nu se cunosc cauzele tentativei de suicid.

Cu o experienţă de peste 15 ani în magistratură, Gabriela Iordache a fost preşedintele Judecătoriei Piteşti timp de peste cinci luni, între 20 martie şi 1 septembrie 2014, anterior deţinând funcţia de vicepreşedinte timp de mai mulţi ani. În prezent, Gabriela Iordache este judecător la secţia penală a Judecătoriei Piteşti.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite