Inconștiență pe o stradă din Argeș. Tânăr filmat în timp ce stătea pe geamul unei mașini în mers VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr a fost filmat în timp ce stătea pe geamul unei mașini aflate în mers. Polițiștii fac cercetări pentru a identifica pasagerul și șoferul autoturismului. Cei doi ar putea fi sancționați contravențional.

A fost filmat în timp ce stătea pe geamul unei mașini aflate în mers - Foto: Arhivă personală
A fost filmat în timp ce stătea pe geamul unei mașini aflate în mers - Foto: Arhivă personală

Un pasager ieșit pe geamul mașinii în care mergea a fost filmat în trafic pe o șosea din Argeș. Imaginile au fost surprinse dintr-o mașină care se afla în spate. Se observă cum tânărul este ieșit pe geam, deși autoturismul merge cu viteză pe o șosea din județ. Cel care a filmat a susținut că bărbatul stătea pe geam de mai mulți kilometri.

„Oameni inconștienți! Uitați-vă la ei! Merg de cinci kilometri”, susține bărbatul care i-a filmat și a postat videoclipul pe rețelele de socializare.

Polițiștii fac cercetări pentru identificarea pasagerului teribilist și a șoferului.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care o persoană, pasageră într-un autoturism, a ieșit pe geamul mașinii, în timp ce aceasta se afla în mers, polițiștii argeșeni s-au sesizat, din oficiu, și efectuează verificări, în vederea identificării persoanei în cauză și a conducătorului auto. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi luate măsurile legale care se impun", se precizează într-un comunicat emis de IPJ Argeș.

A aruncat cu sticla într-un urs

Nu este singurul caz din Argeș care a stârnit un val de revoltă. Pasagerul unui alt autoturism, înmatriculat tot în judeţul Argeş, a fost filmat, recent, când a lovit un urs, pe Transfăgărășan.  Bărbatul a aruncat din mașină o sticlă în ursul care se afla pe marginea străzii.

Întreaga scenă a fost filmată de la bordul unei maşini care circula chiar în spatele autoturismului şi postată apoi pe internet.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat și în acest caz, iar pasagerul s-a ales cu dosar penal.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș”, informează IPJ Argeș.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite